top of page

MANIEREN OM TE HELPEN

SPONSOR EEN KIND

Geeft het u een goed gevoel om een kind in Gambia naar school te laten gaan? Dat kan! Door een jaarlijkse bijdrage van € 75,00 biedt u een kind in Gambia de mogelijkheid om structureel onderwijs te volgen. Van dit bedrag wordt de schoolbijdrage betaald, een uniform, schoenen en een rugtas. Een sponsoring betekend enorm veel voor het kind en het gezin. Samen met u als sponsor heeft het kind een andere toekomst! Heeft u belangstelling voor het sponsoren van een kind? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Jaarlijks ontmoeten wij de sponsorkinderen tijdens een sponsormeeting. U als sponsor ontvangt met regelmaat een rapport van het sponsorkind en foto`s. Ook kunt u uw kind en het gezin voorzien van extra middelen zoals een zak rijst en of een doos vol met kleding.

20190621_093731.jpg

DOE EEN GIFT

Onze stichting waardeert de vrijgevigheid en betrokkenheid van mensen zoals u, met elke bijdrage die u doet. Donaties worden gebruikt voor onze projecten namelijk onderhoud van de school en/of vrouwentuin in Manna.

Met onderhoud bedoelen onder anderen aankoop schoolbanken, schoolkrijt, schriften en uniformen. Voor de vrouwentuin is er onderhoud nodig aan de waterput en omheining.

De kinderen op de basis school in Manna ontvangen een dagelijkse schoollunch. Deze wordt gesponsord door een vaste groep sponsoren. Wij zijn nog op zoek naar mensen die hierbij aan willen sluiten. Aanmelding voor dit project of meer informatie kan via ons contactformulier.

 

 We willen u voorzien van de juiste informatie over ondersteuning die u kunt bieden, dus aarzel niet om contact op te nemen met al uw vragen. Onze stichting is in het bezit van de ANBI status wat betekent dat uw gift mogelijk aftrekbaar is bij uw belastingaangifte.

basisschool.jpg

DONEER KLEDING OF GA DOELSHOPPEN

Wilt u meedoen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Verzamel kleding welke nog mee kan voor een 2e ronde en lever het bij ons in. Wij verschepen het naar Gambia en delen het uit aan de aller armste gezinnen. Doet u wel eens online aankopen? Doe het eens via www.doelshop.nl Selecteer onze stichting en doe u aankopen. Zonder dat het u iets kost doneert u met u online aankopen een klein bedrag aan onze stichting. Het is een geweldige manier om een bijdrage te leveren aan onze stichting en alle kleine beetjes helpen om een betere toekomst te realiseren.

doelshop.png
bottom of page