NIEUWS

bingoshow 2.jpg
rapport.jpg

20 MAART ORGANISEREN WIJ WEER EEN ONLINE BINGO!

27 februari 2021

20 maart organiseren we weer een online bingo . Doe je mee? Dit keer voor ons prachtige doel: de waterput in in het dorp Manna!

Online bingo kennen we ondertussen wel. Maar zoveel confetti en gestoorde gekheid bij elkaar maakt het écht een feestje. Heb je bingo? Dan mag je onze grote rode BingoHotLine bellen en kom je live in de uitzending! En je weet het nog wel… valse bingo = liedje zingen

Maar het mooiste van alles: Je draagt bij aan een goed doel! Alle opbrengst van de bingo wordt namelijk gebruikt om de waterput te gaan bouwen in Manna! Gaaf toch! En voor jou ook leuk: we hebben supermooie prijzen! Dus wil jij een avondje lol trappen? Naar huis gaan… eeeh… thuis blijven met mooie prijzen? En tegelijk het goede doel spekken? Zorg dan dat je snel een kaartje in je zak steekt. Kost je €5,- en is te koop op www.woonkamerbingoshow.nl/bingo-gambia en zet jezelf ook meteen op aanwezig op ons Facebook Event: https://fb.me/e/1dVeAMCMb en dan zien wij elkaar 20 maart!

RAPPORTEN UIT GAMBIA

22 februari 2021

Met regelmaat ontvangen wij rapporten van de sponsorkinderen. We ontvangen ze altijd met een warm gevoel. Prachtig dat deze kinderen thuis komen met een rapport! De rapporten welke wij ontvangen mailen we door naar de sponsor. Voor ons contactpersoon in Gambia is het een flinke klus om alle rapporten te verzamelen. Voor ons is het soms onbegrijpelijk hoe dit alles in Gambia wordt vorm gegeven. Rapporten gaan niet altijd mee naar huis. En even een foto van het rapport maken en door appen is voor vele ouders onmogelijk.

tyda.jpg
IMG-20210222-WA0033.jpg

UITDELEN VAN DOZEN

20 februari 2021

Sponsorkind Tyda heeft een doos vol met kleding en andere spullen ontvangen van haar sponsor uit Nederland. Geweldig hoe blij de gezinnen hiermee zijn. Het blijft mogelijk om dat elke moment dozen op te sturen naar uw sponsorkind. Neem hiervoor contact op via info@sponsorkindgambia.nl of 06-53760888

DE KINDEREN IN GAMBIA GAAN WEER NAAR SCHOOL

4 januari 2021

De kinderen in Gambia gaan weer naar school. Een mooie ontwikkeling welke erg nodig is. Veel kinderen hebben gedurende de lock down geen onderwijs gevolgd. Ouders kunnen dit niet geven en er zijn vaak geen leermiddelen thuis.
Nu gaan de kinderen in verschillende shifts naar school om het onderwijs weer te volgen.

waterput.jpg
20200227_135504.jpg

DOE JE MEE? EEN TE LEUKE WOONKAMERBINGOSHOW OP 12 JUNI 2020 OM 19.00 UUR

7 juni 2020

Samen met je familie en vrienden vanuit je eigen woonkamer mee doen met een woonkamerbingo show. U zorgt voor een hapje, dranken en bingokaarten en wij zorgen voor een gezellig bingoshow en te leuke prijzen! Geweldig toch? Een avond plezier en hiermee levert u ook nog een financiele bijdrage welke wij gebruiken voor het renoveren van een waterput in het dorpje Manna. Zo ontzettend nodig. Juist nu in coronatijd is gebleken hoe belangrijk het is dat  de mensen kunnen zorgen voor hun eigen voedsel. Hiervoor is water nodig. Dit kunnen we met elkaar realiseren. Helpt u mee? Uw ticket kunt u kopen op https://www.woonkamerbingoshow.nl/sponsorkindgambia/  

TERUGBLIK REIS GAMBIA

7 juni 2020

Een terugblik naar onze reis en februari/maart. Het was fantastisch! De speeltoestellen zijn geplaatst, de muren gerenoveerd, de uniformen waren klaar, de bibliotheek hebben we geopend en genoten van een prachtig openingsfeest. Wat een dankbaarheid van de docenten, overheid, plaatselijke bevolking en kinderen. Namens ons willen we u als sponsor en of volgen hartelijk danken voor uw bijdrage financieel of op een andere manier. Samen kunnen we dit alles realiseren!

20190621_165625_edited.jpg
speeltoestel 2.jpg

INZAMELEN DOZEN DOOR DE SPONSOR VOOR HET SPONSORKIND IN GAMBIA

14 oktober 2019

Alle sponsoren hebben een nieuwsbrief ontvangen. Hierin stond o.a. omschreven dat de sponsor weer een doos kan klaarmaken voor het sponsorkind. Deze kan t.m. 1 november bij ons ingeleverd worden. Daarna gaan ze op transport. De dozen zijn dan in februari in Gambia. Wij als stichting gaan dan zelf alle dozen uitdelen aan de sponsorkinderen tijdens de sponsormeeting. Wilt u meer weten? Vul het contactformulier even in of bel ons.

SPEELTOESTELLEN ZIJN OP TRANSPORT!

5 oktober 2019

Hoe leuk kan iets lopen......recreatiepark "de Dikkenberg" uit Bennekom heeft in het voorjaar speeltoestellen aan ons gesponsord. Er moest wel wat aan vermaakt en geverfd worden. Dit is een aardige klus geweest. Maar wat was het mooi om te zien hoe bedrijven dit project wilde sponsoren middels een donatie, leveren van materialen of vervoer. Samen met hun is het mogelijk geweest om deze speeltoestellen volledig te renoveren. Nu zijn ze vervoerd naar Gambia For You, onze transporteur. Als alles volgens planning verloopt arriveren de speeltoestellen over een week of 6 in Gambia.

actie.jpg
Fb Header Sponsorkind Gambia.jpg

24 UURS ACTIE VOOR STICHTING SPONSORKINDGAMBIA

24 september 2019

Jeugdvereniging "Het Knipperlicht" uit Scherpenzeel heeft een 24 uurs actie opgezet. 24 uur lang stil zitten op een steiger, barbecue, muziek maken, ontbijten etc. Allerlei activiteiten voor jong en oud. Met als resultaat; € 3553,51 is er opgehaald voor onze stichting. Een prachtig resultaat welke we erg goed kunnen gebruiken voor de school in Manna.

NIEUWE HUISSTIJL

29 september 2019

Na bijna 4 jaar actief te zijn met onze stichting werd het tijd om ons logo aan te passen. We zijn ontzettend blij met de hulp welke we hier voor hebben ontvangen. Het resultaat is een prachtig opgefrist logo, een nieuwe folder en een vernieuwde website!

Dank aan diegene die dit alles mogelijk heeft gemaakt!

Onze nieuws pagina wordt regelmatig bijgewerkt. Houdt deze pagina in de gaten voor de nieuwe berichten en ontwikkelingen. Nieuwsberichten worden ook geplaatst op onze Facebookpagina.

 

IBAN: NL44RBRB0928956989 KVK: 64388999

  • Facebook

©2019 door Stichting Sponsorkind Gambia. Met trots gemaakt met Wix.com