NIEUWS

NIEUWE HUISSTIJL

29 september 2019

Na bijna 4 jaar actief te zijn met onze stichting werd het tijd om ons logo aan te passen. We zijn ontzettend blij met de hulp welke we hier voor hebben ontvangen. Het resultaat is een prachtig opgefrist logo, een nieuwe folder en een vernieuwde website!

Dank aan diegene die dit alles mogelijk heeft gemaakt!

24 UURS ACTIE VOOR STICHTING SPONSORKINDGAMBIA

24 september 2019

Jeugdvereniging "Het Knipperlicht" uit Scherpenzeel heeft een 24 uurs actie opgezet. 24 uur lang stil zitten op een steiger, barbecue, muziek maken, ontbijten etc. Allerlei activiteiten voor jong en oud. Met als resultaat; € 3553,51 is er opgehaald voor onze stichting. Een prachtig resultaat welke we erg goed kunnen gebruiken voor de school in Manna.

SPEELTOESTELLEN ZIJN OP TRANSPORT!

5 oktober 2019

Hoe leuk kan iets lopen......recreatiepark "de Dikkenberg" uit Bennekom heeft in het voorjaar speeltoestellen aan ons gesponsord. Er moest wel wat aan vermaakt en geverfd worden. Dit is een aardige klus geweest. Maar wat was het mooi om te zien hoe bedrijven dit project wilde sponsoren middels een donatie, leveren van materialen of vervoer. Samen met hun is het mogelijk geweest om deze speeltoestellen volledig te renoveren. Nu zijn ze vervoerd naar Gambia For You, onze transporteur. Als alles volgens planning verloopt arriveren de speeltoestellen over een week of 6 in Gambia.

INZAMELEN DOZEN DOOR DE SPONSOR VOOR HET SPONSORKIND IN GAMBIA

14 oktober 2019

Alle sponsoren hebben een nieuwsbrief ontvangen. Hierin stond o.a. omschreven dat de sponsor weer een doos kan klaarmaken voor het sponsorkind. Deze kan t.m. 1 november bij ons ingeleverd worden. Daarna gaan ze op transport. De dozen zijn dan in februari in Gambia. Wij als stichting gaan dan zelf alle dozen uitdelen aan de sponsorkinderen tijdens de sponsormeeting. Wilt u meer weten? Vul het contactformulier even in of bel ons.

TERUGBLIK REIS GAMBIA

7 juni 2020

Een terugblik naar onze reis en februari/maart. Het was fantastisch! De speeltoestellen zijn geplaatst, de muren gerenoveerd, de uniformen waren klaar, de bibliotheek hebben we geopend en genoten van een prachtig openingsfeest. Wat een dankbaarheid van de docenten, overheid, plaatselijke bevolking en kinderen. Namens ons willen we u als sponsor en of volgen hartelijk danken voor uw bijdrage financieel of op een andere manier. Samen kunnen we dit alles realiseren!

DOE JE MEE? EEN TE LEUKE WOONKAMERBINGOSHOW OP 12 JUNI 2020 OM 19.00 UUR

7 juni 2020

Samen met je familie en vrienden vanuit je eigen woonkamer mee doen met een woonkamerbingo show. U zorgt voor een hapje, dranken en bingokaarten en wij zorgen voor een gezellig bingoshow en te leuke prijzen! Geweldig toch? Een avond plezier en hiermee levert u ook nog een financiele bijdrage welke wij gebruiken voor het renoveren van een waterput in het dorpje Manna. Zo ontzettend nodig. Juist nu in coronatijd is gebleken hoe belangrijk het is dat  de mensen kunnen zorgen voor hun eigen voedsel. Hiervoor is water nodig. Dit kunnen we met elkaar realiseren. Helpt u mee? Uw ticket kunt u kopen op https://www.woonkamerbingoshow.nl/sponsorkindgambia/  

Onze nieuws pagina wordt regelmatig bijgewerkt. Houdt deze pagina in de gaten voor de nieuwe berichten en ontwikkelingen. Nieuwsberichten worden ook geplaatst op onze Facebookpagina.

 

IBAN: NL44RBRB0928956989 KVK: 64388999

  • Facebook

©2019 door Stichting Sponsorkind Gambia. Met trots gemaakt met Wix.com